Pelijärjestelmää päivitetään huomenna keskiviikkona ja ylihuomenna torstaina

Veikkauksen pelijärjestelmään tehdään päivityksiä kahtena seuraavana yönä. Päivitystyöt vaikuttavat veikkaus.fi:n palveluaikoihin. Pelit ja muut palvelut eivät toimi veikkaus.fi:ssä päivitystöiden aikana. Pelaaminen myyntipaikoissa toimii normaalisti molempina päivinä.

Ensimmäinen käyttökatko alkaa ensi yönä kello 24 ja se jatkuu keskiviikkoon kello 8:aan saakka, jonka jälkeen veikkaus.fi avautuu asiakkaille. Toinen käyttökatko alkaa keskiviikkona 16.1. kello 24 ja päivitystyöt jatkuvat torstaihin 17.1. kello 10:een saakka. eBingo tulee pelattavaksi torstaina kello 13.

Veikkauspelien tulokset ovat myös päivitystöiden aikaan saatavilla teksti-tv:n sivulta 470 alkaen.

Merkittävimmät muutokset
tulevat Viking Lottoon

Pelijärjestelmän päivityksessä tehdään tuoteuudistuksia sekä pelipalvelun käytettävyyttä ja suorituskykyä parantavia päivityksiä ja korjauksia.

Merkittävin tuoteuudistus tehdään Viking Lottoon, jossa lisävoittoluokat sulautuvat osaksi peruspeliä. Jatkossa rivihinta on kaikille 0,80 euroa. Jatkossa pelin päävoitot kasvavat nykyistä nopeammin ja suuremmiksi. Jokaisesta pelatusta rivistä menee onnennumero-kertymään 3,4 senttiä aiemman 2,4 sentin sijasta.

Viking Lotossa on jatkossa mahdollista tarjota suurempia potteja pelkästään suomalaisille pelaajille. Kierroksilla 4-7 suomalaisille täysosumille on jaossa miljoona euroa ylimääräistä.

Verkkopalvelu veikkaus.fi:n Pelisalissa pelattavaan eBingoon avataan torstaina kaksi uutta bingohuonetta, Topaasi ja Bling. Topaasi on perinteinen bingopeli, jonka rivihinta on 0,50 euroa. Blingin rivihinta on euro ja siinä etsitään ruudukolle muodostuvaa kuviota.

17. tammikuuta otetaan käyttöön Veikkauksen uudistuva mobiilikanava. Uudistunut mobiilisivusto on suunniteltu älypuhelimille ja tableteille ja se tarjoaa kattavan valikoiman Veikkauksen pelejä ja palveluita.

Veikkauksen peleistä alkunsa saanut ilo kiertää takaisin kaikille suomalaisille: joka viikko Veikkauksen tuotosta jaetaan lähes 10 miljoonaa euroa taiteen, liikunnan, tieteen ja nuorisotyön tekemiseen. Veikkauksen peleissä voitetaan viikoittain 200 000 kertaa – voittosummat vaihtelevat muutamista kymmenistä senteistä miljooniin euroihin. Veikkauksella on noin 3 000 myyntipaikkaa ympäri Suomen. Veikkaus.fi on Suomen suurin kuluttajaverkkokauppa.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi