Lauantaina 5. tammikuuta katosi Hämeenlinnassa 22-vuotias Jouni Heinä. Viimeisin havainto Jouni Heinästä on aamuyöstä n. kello neljän aikaan, kun kaverit jättivät hänet Esikontielle Hämeenlinnassa. He juttelivat hetken kadulla ja sitten Jouni lähti kävelemään pihaan. Sen jälkeen hänestä ei ole mitään havaintoja.

Jouni Heinä opiskelee ja asuu Turussa, mutta sieltäkään ei ole mitään havaintoja. Heinän matkapuhelin on sulkeutunut. Jouni Heinä omaisia, tuttavia ja kavereita on puhutettu, mutta kenelläkään ei ole mitään tietoa hänestä 5.1. jälkeen. Poliisi on selvitellyt tutkimuksissaan Jouni Heinän mahdollista matkustamista ulkomaille, mutta sellaiseen ei ole saatu mitään vahvistusta.

Jouni Heinä on 186 cm pitkä, painaa n. 80 kg. Hiukset ovat hyvin lyhyet ja vaaleat. Hänellä ei ole kuvasta poiketen katoamishetkellä ollut partaa.

Poliisi pyytää apua Jouni Heinä löytämiseksi. Havainnot voi soittaa virka-aikana numeroon 0718737718 ja muulloin 112.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.