Valio on poistanut myynnistä erän kahvikermaa, koska siinä on havaittu pakkauksia, joiden kerma on pahanmakuista, rakenteeltaan kokkareista ja haisee pahalta. Virheelliset tuotteet tunnistaa pakkauksen pullistumisesta.

Kyseessä on Valio kahvikerma 10 % laktoositon -kahvikerma, jonka pakkauskoko on 3,3 dl. Valmistuspäivä on 17.12.2012 ja parasta ennen -päivämäärä 15.2.2013. Valion mukaan tuote ei ole terveydelle vaarallinen.

Todennäköisesti pakkauskoneen toimintahäiriön vuoksi tapahthtuneesta virheestä on tiedotettu tukku- ja vähittäiskaupoille, jotka ovat poistaneet virheelliset tuotteet myynnistä. Hyvitystä varten virheelliset tuotteet kannattaa palauttaa ensisijaisesti siihen myymälään, josta ne on ostettu.

Valio pahoittelee kuluttajille virheestä mahdollisesti aiheutunutta haittaa.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.