Helsingin poliisi on edennyt  tiistaina 15.1.2013 klo 17.40 tapahtuneen kaupparyöstön tutkinnassa. Mediassa julkaistujen tekijän valokuvien avulla poliisi sai useita ilmoituksia tekijän henkilöllisyydestä. Henkilöllisyyden selvittyä hänet tavoitettiin kotoaan Helsingissä keskiviikkona 16.1.2013 myöhään illalla. Poliisin pidättämä henkilö on 16-vuotias Suomen kansalainen, jolla on etiopialaistausta. Hän on ollut aikaisemminkin poliisin kanssa tekemissä lähinnä erilaisten omaisuusrikosten kautta.

Poika on tällä hetkellä pidätettynä kuulusteluja varten Helsingin poliisissa.

Poliisi kiittää aktiivisia kansalaisia lukuisista yhteydenotoista. Ilman yleisöltä saatuja vihjeitä, tekijän henkilöllisyyden selvittäminen olisi varmasti kestänyt kauemmin.

 

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.