Jakki arpoi täydellisen lottorivin? Nyt kaikkien äkkirikastumisesta haaveilevien kannattaa olla kuulolla, sillä SEA LIFEn ennustajatursas Jakki on ennakoinut tulevan lauantain lottoarvonnan ja ennustanut numerot 12,5 miljoonan jättipotin voittoriviin.

Jakin arpomat numerot arvontajärjestyksessä ovat: 8, 34, 31, 1, 2, 13 ja 20. Lisänumeroita Jakki ei kokenut tarpeelliseksi arpoa, vaan se lopetti valikoimisen seitsemän numeroa valittuaan. Lottoarvonta suoritettiin tursaalle sopivilla lottopalloilla, eli numeroiduilla lasikuulilla.

Lottoarvonta sujui erittäin jouhevasti, kun Jakin altaaseen laitettiin kepin päässä oleva purkki, jossa 40 numeroitua arvontapalloa olivat. Varsin nopeasti Jakki oivalsi homman jujun ja alkoi valikoida palloja tarkoilla lonkeroillaan. Tyynen rauhallisena Jakki paiskoi arvontakuulat altaansa pohjalle, josta virallinen valvoja poimi ne pihdeillä tarkistukseen varsinaisen arvonnan jälkeen. Tulkinnanvaraa tässäkään ennustuksessa ei tuntunut jäävän. Arvonnan jälkeen Jakki poseerasi yleisölleen ammattilaisen tavoin arvontapallojen kera.

Jakille lottovoitolla uusi, komea allas
Kuten tavallista ennen arvontaa Jakki suorastaan puhkui innosta ja sen vaalea väritys pilkuttui entisestään innostuneisuuden takia. SEA LIFEssa ei olla tietoisia, että meritursas olisi aiemmin ennustanut tai arponut lottonumeroita, joten Jakki saattaa olla lajissaan ensimmäinen ”lottokone”. Virallisena valvojana arvonnassa toimi SEA LIFEn intendentti Markus Dernjatin, joka toppuuttelee innokkaimpia lottoajia ja sanoo kokonaisen lottorivin ennustamisen olevan haasteellista jopa oraakkelin ominaisuuksia omaavalle tursaallekin. Lisäksi on muistettava, että Jakki on vasta noin vuoden ikäinen ja yhä nuorehko tursas. Jakki saattaa myös välillä sekoittaa ennustamisen ja leikin keskenään, sillä leikkiminen on aktiivisen tursaan lempipuuhaa. SEA LIFEssa usko Jakin lottoriviin on kuitenkin siinä määrin kova, että kimppalotto laitetaan vetämään välittömästi.

Mikäli Jakin arpoma lottorivi osuu oikeaan, tulee suosikkitursas paistattelemaan julkisuuden valokeilassa entistä enemmän. Ennustaminen ei kuitenkaan saa käydä sille työlääksi, eli joka lauantaista lottokonetta Jakista ei tulla tekemään. Toki myös Jakille on luvassa palkinto, mikäli sen lotto ennuste osuu oikeaan:
– Jakille rakennetaan uusi, hieno allas, mikäli lottorivi paljastuu lauantaina täsmälliseksi, Markus Dernjatin lupaa. Lempiherkullaan ravuilla Jakki pääsee kuitenkin herkuttelemaan joka tapauksessa, tuli voittopottia tai ei.

SEA LIFE on avoinna tammi-maaliskuussa to-ti 10-17, ke 12-19.
Lisätietoja kulkuohjeista ja hinnastosta: www.sealife.fi

Tykkää SEA LIFEsta Facebookissa: http://www.facebook.com/sealifehelsinki
Kalojen ruokinnat pidetään tasatunnein klo 11.00 alkaen.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.