Päijät-Hämeen poliisi tiedotti eilen torstaina, että Virve Backmanin tapauksessa epäillään henkirikosta ja asian selvittämisen vuoksi poliisi otti eilen kiinni Lahden seudulla useita henkilöitä. Tänään tämä Bacmanin katoamistapaus varmistui henkirikokseksi ja poliisi on tänään löytänyt Lahden alueen metsästä henkirikoksen uhriksi joutuneen naisen ruumiin. Ruumista ei ole vielä varmuudella tunnisttu, mutta hän on erittäin suurella todennäköisyydellä kadonneeksi ilmoitettu Virve Backman.

Eilen kiinnotettuja henkilöitä on kuulusteltu ja kuulustelujen jälkeen neljä näistä kiinniotetuista henkilöistä vapautettiin. Tällä hetkellä poliisin pidättämänä on vielä kolme henkilöä, kaksi miestä ja yksi nainen taposta epäiltynä.

Tapauksen esitutkinta on alkuvaiheessa, joten tämän tarkemia yksityiskohtia asiasta ei voida vielä lausua.

Aiemmin aiheesta:

Lahti: Kadonneen Virve Backmanin tapauksessa epäillään henkirikosta

Lahdessa kadonnut henkilö Virve Backman

 

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.