N.25 vuotias mies vietti leppoisaa lauantai-iltaa lahtelaisessa lähiöbaarissa karaokea laulellen. Jostain syystä miehelle tuli riitaa toisen asiakkaan kanssa, seurauksella että miehet menivät selvittelemään välejään baarin ulkopuolelle. Riita johti siihen, että paikalle kutsuttiin poliisipartio selvittämään asiaa. 25-vuotiaan havaitessa poliisipartion hän juoksi takaisin baariin sisälle. Partio meni perässä ja löysi miehen piileksimästä henkilökunnan sosiaalitiloista. Syy piileskelyyn selvisikin poliisille nopeasti, sillä mies oli karkumatkalla pääkaupunkiseudulla sijaitsevasta rangaistuslaitoksesta.(vankilasta) Karaokelaulanta loppui sillä erää siihen paikkaan ja mies kuljetettiin Lahden pääpoliisiaseamalle odottamaan vankikuljetusta.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.