Linjojen 738 ja 973 aikatauluja muutetaan 28. tammikuuta alkaen. Uusien aikataulujen myötä bussit kulkevat aiempaa täsmällisemmin ja junavaihdot onnistuvat entistä varmemmin.

Ajoaikojen korjaukset koskevat kaikkia reittiversioita sekä viikonpäiviä ja vuorokaudenaikoja. Ne helpottavat erityisesti arkiaamujen liityntäyhteyksiä Keravalla ja Korsossa.

Lähtö- ja välipisteaikoja korjataan suurimmaksi osaksi vain muutamilla minuuteilla, mutta joidenkin lähtöjen kohdalla on suurempiakin muutoksia.

Linjojen 973 ja 738 aikataulut ovat olleet liian tiukat, koska niiden ajoajat ovat pidentyneet. Linjalle 738 perustettiin kesäkuussa 2012 uudet K- ja BK-reitit, ja niiden ajoaika-arviot ovat osoittautuneet väljiksi.

Molempien linjojen aikataulut päivitetään vastaamaan talvikaudella 2012-13 mitattuja ajoaikoja. Linjalle 973 myös lisätään seisonta-aikaa Koivukylän, Korson ja Keravan asemille aikataulujen luotettavuuden parantamiseksi.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.