Ulkoministeri Tuomioja matkustaa Peruun 22.-24. tammikuuta Suomen ja Perun välisten diplomaattisuhteiden 50-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Vierailun aikana Tuomioja käy kahdenväliset keskustelut Perun presidentin Ollanta Humalan ja kollegansa Perun ulkoministerin Rafael Roncagliolon kanssa. Lisäksi Tuomioja tapaa paikallisten ihmisoikeus- ja demokratiakansalaisjärjestöjen edustajia.

Perusta ulkoministeri Tuomioja matkustaa EU:n ja Latinalaisen Amerikan ja Karibian väliseen ulkoministerikokoukseen Chileen. Santiago de Chilessä 25. tammikuuta pidettävän ulkoministerikokouksen yhteydessä ministeri Tuomioja tapaa kahdenvälisesti alueen ulkoministereitä.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.