Sunnuntaina 20. tammikuuta 2013 voitti 40-vuotias helsinkiläismies 17,8 miljoonaa euroa peliautomaatista ahvenanmaalaisen peliyritys Pafin internet-sivuilla. Voitto on monella tavalla ainutlaatuinen: se on suurin nettipeliautomaatista koskaan saatu voitto ja samalla Suomen kautta aikain suurin yksittäinen pelivoitto.

Aiempi maailmanennätys, joka on kirjattu Guinnesin ennätysten kirjaan, oli arvoltaan runsaat 11,7 miljoonaa euroa. Nyt maailmanennätys on siis parantunut kertaheitolla kokonaiset 6 miljoonaa.

?Voittosumma on ihan uskomaton. Koko pelimaailma on seurannut jättipotin jatkuvaa kasvua syksyn ja talven aikana. Koska kyseessä on niin sanottu jaettu jättipotti, joka on monen eri peliyrityksen jakama, olemme tietysti hyvin iloisia siitä, että se meni jälleen Pafin asiakkaalle. Pafin asiakkailla tuntuu olevan käsittämättömän hyvä meno päällä, Pafin PR-päällikkö Anders Sims toteaa.

Monta suurvoittajaa

Pafilla on ollut ilo jakaa asiakkailleen monta suurvoittoa vuoden sisällä. Viime vuonna Pafin asiakkaat voittivat monta jättipottia peliautomaateissa Paf.com -sivustolla. Mahtavimmat voitot olivat suuruudeltaan 6,9 miljoonaa euroa ja 8,6 miljoonaa euroa.

?Nyt voitettu jättipotti kruunaa tilastot ennätyksellisellä 17,8 miljoonan euron voittosummalla, joka maksetaan verottomana voittajan tilille, Anders Sims sanoo.

Voittajiin pidetään yhteyttä

Aina Pafin asiakkaan voittaessa suuren rahasumman tekee yritys parhaansa antaakseen voittajalle tukea ja neuvontaa muuttuneessa elämäntilanteessa.

?On tärkeää, että rahoista on voittajalle iloa, ja suosittelemme suurvoittajillemme taloudellista neuvontaa sekä nimettömänä pysyttelemistä. Neuvomme myös suurvoittajia pitämään taukoa pelaamisesta, Pafin toimitusjohtaja Anders Ingves sanoo.

?Haluamme, että asiakkaamme tuntevat olevansa ystävien seurassa, ja siksi pidämme henkilökohtaisesti yhteyttä suurvoittajiimme niin kauan, kuin he toivovat tai siihen tuntuu olevan tarvetta, kertoo Pafin myynti- ja markkinointivastaava Robert Söderdahl.

Pelinvalmistajan toinen maailmanennätys

Myös pelinvalmistaja NetEntertainment, joka toimittaa pelejä Paf.comille ja muille peliyrityksille, iloitsee uudesta ennätyksestä.

?Tämä on toinen kerta, kun NetEntertainment -yhtiön pelistä voitetaan maailman suurin internetpelistä saatu jättipotti. Yrityksen automaattipeleissä liikkuvat suuret rahamäärät mahdollistavat jättipottien nopean kasvun, mikä puolestaan on hyvä asia sekä pelaajien että pelioperaattoreiden kannalta. Onnittelemme suurvoittajaa ja toivomme, että voimme tehdä monesta pelaajasta vielä miljonäärin, sanoo Per Eriksson, NetEntertainment -pelinvalmistajan toimitusjohtaja.

Tietoja maailmanennätyksestä:

Voittosumma: 17,861,813 euroa

Aika: Sunnuntai 20.1.2013

Paikka: Paf.com

Automaattipeli: Mega Fortune

Pelivalmistaja: NetEntertainment

Voittaja: 40-vuotias helsinkiläismies

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.