Pohjois-Savon poliisilaitos ja Liikkuva poliisi ovat mukana lauantaina 2.2.2013 Who cares -perhepäivässä Matkus Shoping Centerissä. Tapahtuman teemana on perheen arjen turvallisuus välittämisen hengessä. Mukana on myös poliisin soittokunnan Nellekopla -orkesteri lasten ohjelmistollaan, Kuopion kaupunginteatterin Kommando -ryhmä, tanssiryhmä FreeZtyle, lapsikuoro Kukkumaralla, nuorisokuoro Beat sekä kuoro Maestra.

Päivän aikana kokoontuu myös Who cares -paneeli pohtimaan perheen arjen asioita. Paneelissa mukana piispa Jari Jolkkonen, heavymuusikko Tommi Salmela, erikoislääkäri Marja Darth ja poliisi Marko Kilpi.

Tilaisuudessa palkitaan kolme Pohjois-Savon koulua välittämisen hengessä tehdystä työstä oppilaiden parhaaksi sekä yksi myymälävarkaan kiinniottanut yksityishenkilö.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.