Esa Suominen

Yhteiskuntatieteiden maisteri Esa Suominen (34) on nimitetty asunto- ja viestintäministeri Krista Kiurun uudeksi erityisavustajaksi viestintäpoliittisissa asioissa. Suominen aloittaa tehtävässä 1. helmikuuta.

Suominen toimii Palvelualojen ammattiliitto PAMin hallintopäällikkönä ja puheenjohtajan erityisavustajana. Lisäksi hän on työskennellyt muun muassa SDP:ssä osastopäällikkönä ja järjestösihteerinä, Eurofacts Oy:ssa avustajana, kansanedustaja Erkki Tuomiojan eduskunta-avustajana sekä projektikoordinaattorina Kalevi Sorsa -säätiössä.

Kiurun nykyinen erityisavustaja Kalervo Haverinen siirtyy helmikuun alussa Turun Ylioppilaskyläsäätiön toimitusjohtajaksi.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.