Valtiovarainministeri Jutta Urpilainen osallistuu Sveitsin Davosissa pidettävään maailman talousjohdon tapaamiseen (World Economic Forum) perjantaina ja lauantaina 25. – 26.1.2013.  Urpilainen on kutsuttu perjantaina järjestettävään ylimpien talouspäättäjien epäviralliseen tapaamiseen, jossa käsitellään maailmanpolitiikan vuoden 2013 keskeisiä aiheita sekä keinoja tukea työllisyyttä ja kasvua. Ministeri Urpilainen osallistuu myös useisiin muihin tilaisuuksiin. Lisäksi ohjelmassa on kahdenvälisiä tapaamisia.

Davosin kokoukseen osallistuu runsaasti poliittisia päätöksentekijöitä, mm. lähes 50 valtion- tai hallitusten päämiestä. Kaikkiaan osanottajia on lähes 2 700. Joukossa on  poliittisten johtajien ohella yritysjohtajia sekä kansainvälisten järjestöjen, akateemisen maailman ja median edustajia.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.