Kaksi henkilöä joutui veden varaan jään petettyä heidän moottorikelkkojensa alta Kuusiston saaren edustalla Kaarinassa. Sivullinen henkilö oli kuullut avunhuutoja pimeältä jääalueelta ja soittanut hätänumeroon. Meripelastuskeskus Turku hälytti tehtävään Rajavartiolaitoksen meripelastushelikopteri ja ilmatyynyalus, Pelastuslaitoksen maayksiköitä sekä Varsinais-Suomen Poliisin poliisipartio.

Meripelastushelikopteri löysi pian avannon, jonka reunalla oli käsineet ja moottorikelkkakypärä. Jäihin oli vajonnut kaksi miestä, jotka olivat omin avuin päässeet rannalle. Ensihoitohenkilöstö tarkasti miesten terveydentilan joka oli olosuhteisiin nähden hyvä. Henkilöt kuljetettiin kylmettyneenä terveyskeskukseen terveystarkastusta varten

Meripelastuskeskus Turku muistuttaa jäillä liikkujia edelleen äärimmäisestä varovaisuudesta ja kehottaa jokaista jäillä liikkujaa kertaamaan ohjeet liittyen jäillä liikkumiseen.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi