Maa- ja metsätalousministeri Jari Koskinen vierailee Pariisissa sunnuntaina 27.1. Vierailun yhteydessä ministeri tapaa kollegansa, Ranskan maatalous-, elintarvike- ja metsätalousministeri Stéphane Le Follin.

Ministereiden kahdenvälisen keskustelun aiheina ovat mm. EU:n rahoituskehykset 2014-2020, yhteisen maatalouspolitiikan uudistus sekä ajankohtaiset metsäpolitiikkaa koskevat asiat. Neuvotteluiden jälkeen ministerit käyvät seuraamassa Ranskan suurinta ravikilpailua Prix d’Amérique’ta Vincennesin raviradalla.

Pariisista ministeri Koskinen jatkaa Brysseliin, jossa hän osallistuu maatalous- ja kalastusneuvoston kokoukseen maanantaina 28.1.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.