Jäällä ulkoilemassa ollut mies pelastettiin ajelehtivalta jäälautalta Helsingin edustalla Santahaminan itäpuoleisella merialueella. Tieto tapahtumasta tuli Rajavartiolaitoksen Meripelastuslohkokeskus Helsinkiin 26.1.2013 klo 15.00. Paikalle hälytettiin Rajavartiolaitoksen päivystävä meripelastushelikopteri sekä lisäksi rannalle valmiuteen pelastuslaitoksen maayksiköitä. Henkilö vinssattiin jäälautalta helikopteriin ja kuljetettiin maihin. Henkilö ei joutunut tapahtumassa veden varaan ja oli pelastettaessa hyväkuntoinen. Rajavartiolaitos varoittaa ulkoilijoita vaihtelevista jääolosuhteista merialueella ja kehottaa jäällä liikkujia erityiseen varovaisuuteen.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.