Lauantaina 26.1.2013 aamupäivällä Oulun yliopistollisen sairaalan yhteispäivystykseen saapui kaksi noin 30-vuotiasta ulkopaikkakuntalaista miestä hakemaan hoitoa. Miehet eivät suostuneet odottamaan vuoroaan, vaan vaativat hoitotoimenpiteitä aloitettavaksi välittömästi. Miehet suuttuivat, koska palvelu ei toteutunut välittömästi ja toinen miehistä rikkoi vastaanottotilojen lasioven. Tilannetta tuli rauhoittelemaan vartija, jonka kimppuun miehet hyökkäsivät. Vartija altisti miehet OC-sumutteelle ja heidät saatiin vartijoiden toimesta taltutettua. Pelastuslaitos joutui tuulettamaan yhteispäivystyksen tiloja OC-sumuttimen käytön johdosta. Miehet ovat kiinniotettuna Oulun poliisilaitoksella.


By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.