.

Kotkan kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen uudet puheenjohtajat on valittu. Valtuuston uusi puheenjohtaja on Nina Brask (sd) ja hallitusta luotsaa seuraavat neljä vuotta Jari Elomaa (kok).

Kaupunginvaltuuston 1. varapuheenjohtajaksi valittiin Topias Kotiniemi (kok), 2. varapuheenjohtajaksi Pentti Tiusanen (vas) ja 3. varapuheenjohtajaksi Juho Eerola (ps).
Hallituksen 1. varapuheenjohtaja on Pekka Posti (sd) ja 2. varapuheenjohtaja Semi Lommi (vas).
Kaupunginhallituksen muut jäsenet ovat Marika Kirjavainen ja Pasi Hirvonen (kok), Jari Luumi ja Ninni Taavitsainen (sd), Eeva-Riitta Pitko ja Jorma-Kalevi Merivirta (ps), Pirjo Tujula (vas), Kari Tiusanen (kd), Mervi Haakana (vihreät) ja Birgitta Olsson (rkp).

Kaupunginvaltuusto valitsi kokouksessaan myös eri lautakuntien puheenjohtajat ja jäsenet.
Kaupunkisuunnittelulautakunnan puheenjohtajaksi valittiin Matti Koski (kok) ja kulttuurilautakunnan puheenjohtajaksi Hilppa Kimpanpää (sd).
Lasten ja nuorten lautakuntaa luotsaa Anne Rosendahl (kok) ja liikuntalautakuntaa Mika Arola (kok).
Sosiaali- ja terveyslautakunnan puheenjohtajaksi valittiin Aila Eerola (sd), teknisen lautakunnan puheenjohtajaksi Raimo Hynninen (sd) ja ympäristölautakunnan puheenjohtajaksi Joonas Penttilä (kok). Tarkastuslautakunnan puheenjohtajaksi valittiin Eeva-Liisa Säisä (sd).

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.