Kajaanin poliisille tehtiin tiistaina 29.1. rikosilmoitus siitä, että koiran epäillään kuolleen myrkytyksen seurauksena. Koiran omistaja kertoi käyneensä 25.1. illalla kello 20.00 – 21.30 välisenä aikana Lehtikankaan alueella lenkillä koiransa kanssa. Tuosta ajasta suurimman osan hän oli viettänyt Lehtikankaan koirapuistossa, missä koira oli saanut olla vapaana. Seuraavana aamuna koira oli alkanut oksentamaan verta ja sen kunto oli huonontonut eläinlääkärissä käynneistä huolimatta niin, että se oli jouduttu lopettamaan 27.1. . Koiran omistaja kertoi kuulleensa, että samana perjantaina samassa puistossa käynyt isokokoisempi koira oli saanut samankaltaisia oireita, mutta selvinnyt lääkityksen avulla. Poliisi tutkii onko kyseessä tahallinen koirien myrkyttäminen. Asiasta tietäviä kehoitetaan soittamaan numeroon 071 87 65691.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.