Keskiviikkona n. klo 18.25 vietiin Kuopiossa Kauppakeskus Minnan Timanttiset liikkeestä suurehko määrä timanttisormuksia ja kultaketjuja liikkeen aukioloaikaan. Liikkeeseen tuli kaksi henkilöä tummissa vaatteissa, keltaisissa heijastinliiveissä, kasvot peitettyinä, toisella keltainen ja toisella valkoinen rakennuskypärä päässä ja rikkoivat myyntivitriinejä ja veivät korut. Tekijät poistuivat liikkeestä ja nousivat Lapinlinnankadulla odottaneeseen autoon. Auto on ilmeisesti tumma Volvo tai Merzedes-Benz merkkinen farmariauto, jonka takalasit on tummennettu. Auto poistui Minna Canthin katua sataman suuntaan.

Poliisi tutkii rikosta ryöstönä.

Poliisi pyytää yleisön havaintoja tapahtuma-aikaan liikkeen ympäristössä olleista ja siitä poistuneista autoista ja henkilöistä. Tiedot voi ilmoittaa Pohjois-Savon poliisilaitoksen puhelin:oon 071 875 6880.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.