Keminmaalta on jälleen kajahtanut ja kovaa, kun Paavo Väyrynen on ilmoittanut aikovansa ehdolle sekä vuoden 2014 eurovaaleissa että vuoden 2015 eduskuntavaaleissa. Vedonlyöntiyhtiö Betsafe vastaa ilmoitukseen mielenkiintoisella Väyryseen liittyvällä vedolla, jossa vedonlyöjät pääsevät panostamaan ex-kansanedustajan ja moninkertaisen presidentinvaaliehdokkaan kohtaloon vaaleissa.

Betsafen kertoimien valossa näyttää siltä, ettei Paavo Väyrysen europarlamentaarikon tai kansanedustajan paikka tule olemaan mikään läpihuutojuttu. Etenkin europarlamentaarikoksi pääseminen näyttää jäävän Timo Soinille esitetystä kisahaasteesta huolimatta haaveeksi.

Myös iGaming-asiantuntija Juha Kvist on varovaisen luottavaisella kannalla Paavo Väyrysen positiivisen vaalituloksen suhteen. “Vaikka Paavo Väyrynen on kertoimien perusteella jäämässä nuolemaan näppejään politiikan saralla, tulee meidän kuitenkin muistaa, että Paavo on meidän oma Sergey Bubkamme; rima saattaa ylittyä vielä viimeiselläkin yrityksellä”, Kvist toteaa.

Paavo Väyrynen -special – tämänhetkiset kertoimet:

Paavo Väyrynen valitaan kansanedustajaksi vuoden 2015 aikana: 2,10

Paavo Väyrynen valitaan europarlamentaarikoksi vuoden 2014 aikana: 2,30
Lisää aiheesta

Betsafe on tänä päivänä yksi maailman johtavista peliyhtiöistä. Asiakkaita on yli 500 000 ja he ovat yli 100 eri maasta. Tammikuun 2006 virallisen aloituksen jälkeen yhtiöstä on tullut nopeasti yksi luotettavimmista yhtiöistä pelialalla.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.