..

Oy Transmeri Ab vetää myynnistä kolme tuotetta, joiden on tutkimuksissa todettu sisältävän gluteenia. Pakkausmerkinnöissä tuotteiden on kerrottu olevan gluteenittomia. Virhe johtuu todennäköisesti kontaminaatiosta valmistusprosessissa.

Takaisinvedettävät tuotteet ovat Soyappétit Kasvispihviainekset 200 g, Soyappétit Soijajauho 300 g ja Soyappétit Soijahiutaleet 150 g. Takaisinveto koskee tuotteiden kaikkia päiväyksiä ja eriä. Kyseiset tuotteet ovat olleet markkinoilla koko maassa toukokuusta 2012 alkaen.

Gluteenille yliherkille kuluttajille tuotteet saattavat aiheuttaa haitallisia oireita, mutta muille kuluttajille tuotteet ovat normaalisti käytettävissä.

Oy Transmeri Ab pyytää gluteenille allergisia ja keliaakikkoja palauttamaan tyhjän pakkauksen, jossa on valmiste-erätunnus ja lähettämään sen alla olevaan asiakaspalauteosoitteeseen:

ASIAKASPALAUTUS 601931
Oy Transmeri Ab
Kuluttajaneuvonta
Kutojantie 12
02630 ESPOO

Lähetyksen voi tehdä postimaksutta asiakaspalautuksena. Palautukseen tulee liittää mukaan yhteystiedot (nimi, osoite, puhelinnumero, pankkiyhteystiedot). Oy Transmeri Ab korvaa vialliset tuotteet kuluttajille.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.