Tänään hieman ennen puolta päivää Ylämyllyn ja Liperin välisellä tiellä tietä ylittämään lähtenyt paikkakuntalainen 71-vuotias mies jäi Ylämyllyn suunnasta tulleen pakettiauton alle.  Autoilija kertoi havainneensa miehen hyvissä ajoin ja yrittäneensä väistää koukkaamalla vasemmalle, mutta tästä huolimatta auton oikea etukulma oli osunut mieheen. Jalankulkija todettiin myöhemmin kuolleeksi.

Tarkempi tapahtumapaikka on Susiahon risteys. Onnettomuutta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemantuottamuksena. Pohjois-Karjalan ajokeli on lumisateesta johtuen huono.

Kesälahdella Lappeenrannantiellä (vt 6) noin 3 km Rajavaaran risteyksestä pohjoisen suuntaan on sattunut liikenneonnettomuus, jossa on osallisena rekka-auto ja neljä henkilöautoa. Poliisi ja pelastuslaitos ovat  paikalla selvittämässä tilannetta. Tämän hetkisen tiedon mukaan onnettomuudessa ei ole ainakaan vakavasti loukkaantuneita. Paikalle järjestetään liikenteenohjaus.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.