Tutkinnanjohtaja Rauli Salosen mukaan 20 -vuotiasta tamperelaismiestä esitetään vangittavaksi kahdesta murhasta. Vangitsemisvaatimus esitetään Espoon käräjäoikeudelle huomenna 5.2. Rikokset tapahtuivat 3.2. aamuyöllä Espoon Kauklahdessa. Poliisi otti rikoksesta epäillyn kiinni samasta asunnosta, jossa teot tapahtuivat. Kiinniotto sujui rauhallisesti.

Mediassa on esiintynyt otsikoita, joiden perusteella Kauklahtea voisi luulla erityisen väkivaltaiseksi alueeksi. Poliisin tiedossa ei ole tällaista väitettä tukevaa tietoa. Kauklahdessa on asukasmäärään suhteutettuna vähemmän väkivaltarikollisuutta kuin Espoossa keskimäärin. Lisäksi teko tapahtui yksityisasunnossa eikä mikään viittaa siihen, että teosta olisi aiheutunut vaaraa muille alueen asukkaille.

Aiheesta aiemmin Länsi-Uudenmaan poliisilaitos: Henkirikos Espoossa

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.