Eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Alexander Stubb matkustaa huomenna 5. helmikuuta Puolaan. Hän tapaa Varsovassa ulkoministeri Radostaw Sikorskin ja eurooppaministeri Piotr Serafinin. Ulkoministeri Sikorskin kanssa Stubb keskustelee EU:n tulevaisuuteen ja euroalueen kehittämiseen liittyvistä teemoista sekä EU:n monivuotisista rahoituskehyksistä. Eurooppaministeri Serafinin kanssa Stubb keskustelee rahoituskehyksistä ja muista ajankohtaisista EU-asioista.

Ohjelmassa on myös luento Natolin College of Europessa. Luennon aiheena on, jakautuuko Eurooppa nyt etelään ja pohjoiseen idän ja lännen sijasta. Ministeri Stubb on itse opiskellut College of Europen Bryggen-kampuksella ja toiminut myöhemmin yliopiston vierailevana professorina. Ministeri tapaa myös Puolassa toimivia suomalaisyrityksiä.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.