Viihdeohjelma Putouksen huippusuosittu Vuoden sketsihahmo -kilpailu lähestyy vähitellen huipennustaan, ja vedonlyöntiyhtiö Betsafe on loppukuhinassa mukana voittaja- sekä putoajakertoimien muodossa. Betsafe ennustaa kilpailuun todellista yllätyskäännettä: Karim Z. Yskowicz syrjäyttää kilpailun ennakkosuosikit haastajiksi ja nappaa kilpailun ykkössijan itselleen.

Sanna-Raipe Helminen ja Samppa Linna ovat kertoimien perusteella aivan iskuetäisyydellä, mutta Veli Sikiön peli näyttää olevan pelattu. Sisko Sikiön rakas veli on Betsafen näkemyksen mukaan kilpailun selkeä seuraava putoaja.

Karim Z. Yskowiczin vankka nousu ei tule yllätyksenä iGaming-asiantuntija Juha Kvistille. “Suomalaisten muijien nimeen vannova Karim Z. Yskowicz osaa ottaa kansansa haltuun. Sanna-Raipe Helmisen juttuvarasto alkaa olla ehtymässä, joten Ilves-fanin voittajakerroin muuttunee vähitellen suuremmaksi. Läpändeeroksessaan idän ja lännen välillä liikkuvaa ja varsin arvaamatonta Samppa Linnaa voidaan edelleen pitää varteenotettavana haastajana, mutta uskon, että Jari Sarasvuon tanssiopein kisassa hiipivä Karim kruunataan lopulta ykköseksi”, Kvist pohtii.

Putous, Vuoden sketsihahmo -kilpailu – tämänhetkiset kertoimet:

Voittaja:

Karim Z. Yskowicz 2,25

Sanna-Raipe Helminen 2,50

Samppa Linna 3,20

Veli Sikiö 10,00

Seuraava putoaja:

Veli Sikiö 1,15

Samppa Linna 4,50

Sanna-Raipe Helminen 7,75

Karim Z. Yskowicz 8,50

Lisää aiheesta:
https://odds.betsafe.com/fi/#/#/Popularmarkets/7403

Betsafe on tänä päivänä yksi maailman johtavista peliyhtiöistä. Asiakkaita on yli 500 000 ja he ovat yli 100 eri maasta. Tammikuun 2006 virallisen aloituksen jälkeen yhtiöstä on tullut nopeasti yksi luotettavimmista yhtiöistä pelialalla.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.