Helsinkiläinen naispelaaja nappasi ray.fi:n mobiilipelien ensimmäisen suurvoiton maanantaina 4.2.

Helsinkiläisnainen oli menossa jo nukkumaan, mutta halusi pelata vielä hetkisen ray.fi:ssä. Hän ei kuitenkaan jaksanut enää kaivaa tietokonettaan esiin, vaan kokeili ray.fi:n uutta mobiiliversiota kännykällään.

Hän huomasi, että yksi ray.fi:n suurvoitoista, RAY Megapotti, oli kertynyt yli 72 000 euroon. Sen vuoksi hän päätti kokeilla Kulta-Jaskaa, jossa kyseistä suurvoittoa voi tavoitella.

Peli ei ehtinyt pyörähtää kovinkaan montaa kierrosta, kun yli 72 000 euron suuruinen RAY Megapotti osui kohdalle.

– Luulin, että kännykkäni sekoaa. Ehdin jo epäillä koko laitteen luotettavuutta, sillä hämmästyin todella. Tarkistin kuitenkin pelitilini saldon, ja kyllä vain, voitto oli totta, nainen nauraa.

Voittaja kertoo rekisteröityneensä ray.fi:n asiakkaaksi puolisen vuotta sitten naapurinsa suosituksesta, ja pelailevansa ajankuluksi. Ray.fi saa häneltä kiitosta siitä, että siellä on mahdollisuus tavoitella pienillä panoksilla mukavia voittoja. Useita eri pelejä kokeillut nainen kertoo pelaavansa mieluiten Halloween Fortunea, Gladiator Jackpotia sekä Marvelin sarjakuviin perustuvia pelejä.

Ensikokeilu tärppäsi

Mobiilipelejä voittaja ei ollut kokeillut ennen eilistä, mutta vakuuttui näkemästään.

– Mobiilipelit toimivat todella hyvin. Pelaaminen on selkeää ja simppeliä, voittaja kertoo.

Eilisen suurvoiton aiheuttama hämmästys on jo ehtinyt laantua, ja voittaja tietää, mihin varat käyttää.

– Meillä on rakennusprojekti käynnissä, joten siihen ne osittain menevät. Sisustukseen menee myös jonkin verran, ja osan käytän perheeni hyväksi, voittaja tuumaa.

Mobiilipelit avattu

Ray.fi:n pelejä voi pelata nyt myös mobiilina. Palvelu avattiin vajaa viikko sitten keskiviikkona 30.1.2013.

Tällä hetkellä mobiilipalvelussa on pelattavana seitsemän peliä; Kulta-Jaska, Pajatso, Jacks or better, Captain’s Treasure, Roulette, Black Jack ja Gold Rally, joista Kulta-Jaska on ollut suosituin. Pelivalikoima laajenee asteittain kevään aikana.

 

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.