Ovikelloasi soittaa huonosti suomea, mutta paremmin englantia, puhuva tummahiuksinen mies. Hän kertoo tarinaa sairaista lapsistaan ja kertoo rahoittavansa hoitoja myymällä taideteoksia. Tarinan tueksi mies esittelee kuvia lapsistaan. Miehellä on myös kansiossa taiteeksi kuvailemiaan vedoksia. Saattaapa kauppamies olla janoinen ja pyytää lasia vettä. Toivottavasti sisäinen kello herättää sinut ja olet varovainen. Hämeenlinnassa tällainen mies kävi porstuassa ja matkapuhelin lähti kaupustelijan mukaan sillä aikaa kun asukas haki vettä.

Tässä tapauksessa mies sai kolme päivää etumatkaa, kun ilmoitus puhelimen anastuksesta tuli sähköpostitse vasta eilen. Ilmoitelkaa nopeasti jos jotain häviää, että päästään tuoreille jäljille. Painakaa ainakin tuntomerkit hyvin mieleen.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.