Kulttuuri valtaa tällä viikolla alaa urheilupelien kohdelistalla. Veikkauksen asiakkailla on mahdollisuus veikata Voittajavedossa Uuden Musiikin Kilpailun voittajaa. Omaa suosikkiaan voi veikata lauantaihin 9.2. kello 20.55:een saakka.

– Tässä Voittajavedossa on erilainen kohderyhmä kuin perinteisissä urheilupeleissä. Toimme listalle viihteellisen Voittajavedon, koska mielestämme tällainen kohde voisi kiinnostaa naisia ja nuoria aikuisia. Kotimainen musiikki on yksi Veikkauksen edunsaajista, joten myös sen puolesta Uuden Musiikin Kilpailu sopii meille pelikohteeksi, kertoo Veikkauksen tuotepäällikkö Sami Sundström.

Veikkausvoittovaroilla raivataan tietä tähtiin

Veikkauksen tuotolla tuetaan kotimaista musiikkia harrastamisesta aina kansainvälisen uran luomiseen asti. Veikkauksen asiakkaat mahdollistavat osaltaan suomalaisen musiikin harrastamista, kehittymistä ja menestystä. Vuonna 2011 veikkausvoittovaroilla tuettiin kotimaista musiikkia yli 42 miljoonalla eurolla. Nuoret musiikin harrastajat saavat tukea myös nuorisotyöhön ohjatuista veikkausvoittovaroista.

Yksi esimerkki veikkausvoittovarojen käyttökohteesta on musiikin showcase-tuki, josta hyötyvät erityisesti nousevat bändit ja artistit sekä musiikin tekijät. Showcaset mahdollistavat suomalaisten bändien musiikin esiin tuomisen kotimaassa ja kansainvälisesti. Esimerkki showcasesta on Tampereella Musiikki & Media -tapahtuman yhteydessä järjestettävä Lost In Music -tapahtuma.

Julkaisukiertuetuki taas on yksi tärkeimmistä tukimuodoista kansainvälistyville suomalaisartisteille ja bändeille. Sillä rahoitetaan bändien ulkomaankiertueita, ja ilman sitä moni keikka jäisi tekemättä. Muun muassa Michael Monroe ja Von Hertzen Brothers ovat pystyneet avaamaan Amerikan ja Euroopan markkinoita juuri julkaisukiertuetuen avulla. Veikkauksen tuotosta muodostuvat showcase- ja julkaisukiertuetuet jakaa Music Finland.

Voittajaveto 3: Uuden Musiikin Kilpailu 2013

1 Arion

2 Diandra

3 Elina Orkoneva

4 Great Wide North

5 Krista Siegfrids

6 Last Panda

7 Lucy Was Driving

8 Mikael Saari

Peliaika ke 6.2.-la 9.2. Peliaika päättyy lauantaina klo 20:55.
Minimipanos 1,00 €

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.