Suomen Mensa järjestää suuren ystävänpäivätempauksen
Ystävätestit viidellä paikkakunnalla 14.2.2013 – anna älykäs ystävänpäivälahja

Suomen Mensa juhlistaa ystävänpäivää viidessä kaupungissa järjestämällä ystävänpäivän erikoistestejä, joihin osallistuja voi tuoda ystävän tai puolison ilmaiseksi mukanaan.

Kaksi yhden hinnalla -testit järjestetään Helsingissä, Tampereella, Hämeenlinnassa, Lahdessa ja Jyväskylässä. Tempaus järjestetään nyt ensimmäistä kertaa ja sen tavoitteena on saada älykkyydestä kiinnostuneet aktiivisesti liikkeelle ottamaan selvää omasta älykkyysosamäärästään. Mensan testi ei ole vain yhdistyksen pääsykoe, vaan erinomainen tilaisuus oppia lisää omasta itsestään ja luontaisista taipumuksistaan.

– Haluamme tarjota mahdollisuuden erilaiseen ystävänpäivälahjaan, sanoo Suomen Mensan testivastaava Tuuli Humina.

– Testiin tuleminen voi olla monelle pitkän harkinnan takana. Mahdollisuus houkutella puoliso tai paras ystävä mukaan toivottavasti madaltaa kynnystä lähteä liikkeelle. Yleishyödyllisenä yhdistyksenä emme tavoittele testaustoiminnalla voittoa, joten tarjoamme mielellämme tällaisessa erikoistilanteessa matalamman hinnan, jatkaa Humina.

Oman älykkyyden tunnistaminen voi olla mullistava kokemus

Huminan mukaan on harmillisen tyypillistä, että korkea älykkyys jää koulussa tai työelämässä huomaamatta. Suomen Mensan pyrkimyksenä on tuoda älykkyyttä ja sen hyödyntämiseen liittyvää tietoa yhä laajemman yleisön ulottuville ja auttaa huippuälykkäitä tunnistamaan oma potentiaalinsa.

– Yksilötasolla oman älykkyyden tunnistaminen voi olla mullistava kokemus, ja ei ole harvinaista, että selitys esimerkiksi huonolle koulumenestykselle löytyykin älykkyydestä, eikä taitojen puutteesta. Ei ole lainkaan liioiteltua sanoa, että lahjakkuuksien löytäminen ja näiden henkilöiden menestykseen kannustaminen on paitsi yksilön, koko yhteiskunnan etu.

Suomen Mensan ystävätestit 14.2.2013 – kaikkiin näihin testeihin kaksi yhden hinnalla

Helsinki, Rikhardinkadun kirjasto
To 14.2.2013 klo 17.30
Rikhardinkatu 3 (Salonki, 3. krs)

Tampere, kirjastotalo Metso
To 14.2.2013 klo 17.30
Pirkankatu 2 (Kokoushuone, kahvilakerros)

Hämeenlinna, Pääkirjasto
To 14.2.2013 Klo 17.00
Lukiokatu 2 (Musiikkisali)

Lahti, Ravintola Wanha Herra
To 14.2.2013 klo 17.30
Laaksokatu 17 (Möysä-kabinetti)

Jyväskylä, NNKY
To 14.2.2013 klo 17.30
Puistotori 4 (Kokoustila)

Suomen Mensan testikalenteri: http://www.mensa.fi/sivu.php/testikalenteri

Mikä on Mensa?

Suomen Mensa ry on yhdistys, jonka tärkeimmät tavoitteet ovat älykkyyden tunnistaminen ja sen hyödyntämiseen liittyvän tiedon edistäminen esimerkiksi tukemalla älykkyystutkimusta. Mensalaisia on Suomessa noin 2500. Jäseneksi voi liittyä kuka tahansa, joka saavuttaa älykkyystestissä tuloksen, joka on parempi kuin 98%:lla väestöstä. Mensa tarjoaa jäsenilleen älyllisen ja sosiaalisen ympäristön sekä aktiivista toimintaa ympäri maata. Älykkyystestin tekeminen on yksi tapa oppia lisää itsestään. Korkea testitulos on ainoa yhdistyksen jäseniä yhdistävä tekijä. Lisätietoa: www.mensa.fi

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.