Etelä-Karjalan poliisin uudet venäjänkieliset www-sivut on julkaistu.

Sivujen tarkoituksena on ohjeistaa venäläisiä matkustajia maassa oleskellessaan ja liikkuessaan toimimaan Suomen lain ja säännösten mukaisesti. Näillä sivuilla poliisi jakaa informaatiota turvallisesta liikennekäyttäytymisestä, maastoliikennesäännöistä ja rajaliikenteestä, antaa ohjeita ja neuvoja muun muassa rikosilmoituksen tekemisessä, passin katoamisessa ja avun hälyttämisessä onnettomuustilanteissa yleistä hätänumeroa käyttäen, kertoo sakkojen maksamisesta, yleisistä pysäköintikäytännöistä ja jokamiehenoikeuksista.

Sivuilla on useita hyödyllisiä linkkejä esimerkiksi Rajaliikenteen,  Liikenneturvan ja Tullin sivustoille. Etelä-Karjala maakuntineen on linkeissä huomioitu turismin kannalta. Eri ministeriöiden sivustoilta saa kattavaa yleistietoutta Suomesta, elinkeinoelämästä, koulutuksesta, asumisesta ja ympäristöasioista, kuten maastossa liikkumisesta.

 

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.