Kauppatieteiden maisteri Antti Koskela

Kauppatieteiden maisteri Antti Koskela aloittaa kansanedustaja Mika Karin (sd) uutena avustajana maanantaina 11.2.2013.  Koskela on aiemmin työskennellyt ekonomistina palkansaajakeskusjärjestö SAK:ssa.

Lahtelainen edustaja Kari toimii eduskunnassa hallinto- ja puolustusvaliokunnissa. Hän on profiloitunut erityisesti poliisi- ja sisäisen turvallisuuden asioissa sekä SDP:n yrittäjyysasiantuntijana.

”On hienoa päästä aloittamaan uusi istuntokausi energisissä tunnelmissa uuden avustajan kanssa” kansanedustaja Mika Kari kommentoi ”Kevät tulee olemaan kiireistä aikaa, kun eduskunnassa on käsittelyssä tärkeitä asioita, kuten sote- ja kuntauudistukset ja budjettiriihi.”

Toisin kuin muilla eduskuntaryhmillä, osa SDP:n avustajista työskentelee ryhmäkansliassa, eikä kansanedustajien henkilökohtaisina avustajina. Myös Koskela tulee työskentelemään uudessa ryhmäkansliamallissa, jossa hänellä on muitakin tehtäviä Mika Karin avustamisen ohella.

Aikaisemmin edustaja Karin avustajana toiminut YTM Jukka Torikka siirtyy tiedottajan viransijaisuuteen opetus- ja kulttuuriministeriöön.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.