Joskus lasten kuljettaminen harrastuksiin voi osoittautua yllättävän tuottoisaksi hommaksi. Näin kävi kymenlaaksolaiselle miehelle viime vuonna, kun hän vei tyttärensä treeneihin. Isän ajankuluksi ostama Jalokiviarpa osoittautui 300 000 euron arvoiseksi.

– Vein tosiaan tyttären treeneihin, ja kävin siinä odotellessa Kotkan Prismasta ostamassa kaksi arpaa. Ostin ison Mega-arvan sekä Jalokiviarvan. Raaputin arvat ja huomasin, että Jalokiviarvassa oli 10 euron voitto. Tällä voitolla ostin uuden Jalokiviarvan, mies kertoi.

Tämä uusi arpa osoittautuikin todelliseksi aarteeksi, mutta voitto ei selvinnyt vielä aivan siltä istumalta.

– Tytär alkoi raaputtaa arpaa siinä autossa, mutta se jäi häneltä kesken. Itsekin unohdin koko asian kotimatkalla.

Seuraavana aamuna mies huomasi autonpenkillä osittain pelatun arvan, ja raaputti sen saman tien.

– Ensin huomasin, että oma numero täsmää voittonumeroon. Ajattelin, että siellä on joku viiden tai kymmenen euron voitto, mutta nollia olikin vähän enemmän. Piti ihan tarkaan katsoa, että onko siinä nyt 30 000 euron voitto vai 300 000 euron voitto.

Mies lähti lähestulkoon siltä istumalta ajamaan Vantaalle Veikkauksen pääkonttoriin lunastamaan voittoa.

– Mietin, että parempi saada voittoarpa äkkiä turvaan.

Vaimolle mies ehti ilmoittaa voitosta jo aamulla, mutta lapset saivat kuulla onnenkantamoisesta vasta illalla.

– Saa nähdä, mitä tässä voittorahoilla keksii tehdä. Vielä en ole juuri ehtinut asiaa ajatella, mies kertasi tunnelmiaan voiton lunastuksen jälkeen.

Ystävänpäivä vilkasta arpasesonkia

Kuluvasta viikosta odotetaan vilkasta arpamyyntiviikkoa. Syy on torstainen ystävänpäivä, jolloin kymmenet tuhannet suomalaiset antavat arpoja ystävänpäivälahjoiksi. Veikkauksen suosituimpia arpoja ovat perinteinen Casino-arpa sekä kevään ajan The Voice of Finland -ulkoasussa oleva Ässä-arpa.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.