VTM Kirsi Paasikoski

Valtiotieteen maisteri Kirsi Paasikoski on nimitetty sosiaali- ja terveysministeriön sosiaali- ja terveyspalveluosaston osastopäälliköksi ajalle 1.3.2013-30.9.2019. Hallitus päätti nimityksestä 14. helmikuuta.

Paasikoski on työskennellyt Lounais-Suomen aluehallintovirastossa Peruspalvelut, oikeusturva ja luvat -vastuualueen johtajana vuodesta 2010. Sitä ennen hän toimi lääninhallituksen hallinto-osaston osastopäällikkönä, lääninhallituksen laatupäällikkönä sekä lääninsosiaalitarkastajana vuodesta 2001. Vuosina 1993-2001 hän on toiminut Suomen MS-liitossa, viimeksi järjestöpäällikkönä.

Sosiaali- ja terveyspalveluosaston osastopäälliköllä on merkittävä rooli kuntien palvelurakenneuudistuksen toimeenpanossa ja sosiaali- ja terveydenhuoltoa koskevan lainsäädännön uudistamisessa. Osaston vastuulle kuuluvat muun muassa sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmää, perhepoliittisia palveluja, sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöä, sosiaali- ja terveydenhuollon asiakkaan ja potilaan asemaa ja sosiaali- ja terveydenhuollon tietohallintoa koskevat asiat.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.