Suomeen saatiin kerralla iso joukko uusia lottovoittajia. Loton arvonnassa (kierros 7/2013) löytyi yksi täysosuma, joka jakautui kymmenen pelaajan kesken. 1,4 miljoonaa euroa tuonut voittorivi oli verkkopalvelu veikkaus.fi:ssä myyty 10 osuuden porukkapeli, joten voitto jakautui eri puolille maata.

Täysosuman lisäksi Lotosta voitettiin tukku muita mukavankokoisia voittoja. Lotossa löytyi täysosuman lisäksi 12 kappaletta 6+1-tuloksia, joilla voittajat saavat hieman yli 13 000 euroa. Lauantai-Jokerissa neljä pelaajaa sai 6 oikein -tuloksen, joilla voittajat kuittaavat runsaat 17 300 euroa.

Loton voittorivi kierroksella 7/2013 on 4, 5, 11, 23, 32, 33, 37. Lisänumerot ovat 3 ja 36. Lauantai-Jokerin voittorivi on 0090004.

Miljoonia on tarjolla myös viikolla 8. Keskiviikkona Viking Lotossa täysosumille on jaossa noin 8,5 miljoonan euron megapotti, jos onnennumero osuu arvottuun riviin. Jakosumma ilman onnennumero-osuutta on noin 1,5 miljoonaa. Perjantain Eurojackpot-arvonnassa täysosumien kesken jaetaan noin 15 miljoonaa euroa. Lotossa on myös ensi lauantaina jaossa 1,4 miljoonaa euroa.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.