Klingendahlin ilmakuva

Lauantaina 16.2.2013 kello 18.52 poliisille tuli ilmoitus henkilöstä kiipeämässä Klingendahlin savupiippua ylös päin. Paikalle meni poliisi ja pelastuslaitos. Poliisi ja pelastuslaitos eristi alueen, koska etukäteen ei ollut tiedossa piippuun kiivenneen henkilön aikeita. Alapuolelle mahdollisesti tulevat henkilöt olisivat olleet ilmeisessä vaarassa ylhäältä putoavan esineen / henkilön alle jäädessään. Poliisin vastakkaisista kehotuksista huolimatta henkilö jonkin ajan kuluttua hyppäsi piipusta alas ja tuli laskuvarjon avulla maahan loukkaantumatta ja sivullisia vahingoittamatta. Poliisi otti henkilön kiinni jatkoselvittelyä varten.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.