Tänään tiistaina klo 15 aikoihin Rovaniemellä Vennivaarassa kelkkareitillä tapahtui kelkkailijan kuolemaan johtanut onnettomuus. Kelkkareitillä safarilla ollut 14 hengen porukka oli palanut kelkkailemasta ja samalla oli havaittu, että porukassa viimeisenä ollut kelkkailija puuttui määränpäähän saavuttaessa. Puuttunutta kelkkailijaa oli lähdetty etsimään kelkkareitiltä. Kelkka ja kelkkailija löydettiin Vennivaaran maastosta kelkkareitin varresta. Kelkka oli kaatunut ja kelkan vierestä löytyi eloton kuljettaja. Onnettomuus oli tapahtunut kelkkareitillä olevassa loivassa alamäessä, jossa reitti oli kääntynyt oikealle. Jäljistä oli päätetlävissä, että kelkka oli ajautunut mutkassa pois reitiltä ja törmännyt reitin vieressä olleeseen puuhun. Törmäyksen jälkeen kelkka oli kaatunut kyljelleen ja kuljettaja oli lentänyt kyydistä. Menehtynyt naiskelkkailija oli vuonna 1968 syntynyt rovaniemeläinen.

Tapausta tutkii Lapin poliisilaitos ja liikenneonnettomuustutkintalautakunta.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.