Rovaniemi Design Weekin kaksipäiväinen seminaari on varattu jo ennakkoon loppuun. Arktikumissa torstaista perjantaihin jatkuvaa Arctic Lives –seminaaria voi seurata myös verkossa osoitteessa www.rovaniemidesignweek.fi

Seminaarin puhujakaarti on huippuluokkaa.Torstaina 23. helmikuuta kello 9–12 järjestettävässä maksuttomassa aamupäiväseminaarissa sekä iltapäivän teemaryhmissä eväitä menestykseen pohjoisen yrittäjille sekä muille aiheesta kiinnostuneille jakavat muun muassa Fordin testauspäällikkö Joerg Hogefeld, Lappsetin hallituksen puheenjohtaja Johanna Ikäheimo sekä Ponssen toimitusjohtaja Juho Nummela.

Yksi ensimmäisen päivän odotetuimmista puhujista on kirjailija, neuvonantaja ja tapahtumatuottaja John Thackara.Hän on matkustanut 40 vuotta maailmalla etsien esimerkkejä siitä, millainen kestävä tulevaisuus voisi olla. Hän kirjoittaa aiheesta sekä kirjoissa että sähköisessä mediassa. Thackara tunnetaan bestseller-kirjastaan ”In The Buble: Designing In A Complex World”, joka on julkaistu yhdeksällä kielellä.

Perjantain aamupäivässä seminaariyleisö pääsee kuulemaan kenkäsuunnittelija Minna Parikan menestystarinan. Japanista muotoilukuulumiset tuo tuotesuunnittelija, professori Hikaru Yamaguchi sekä Islannissa lampaan villasta Vík Prjonsdóttir -brändin luonut muotoilijakaksikko. Aamupäivän kiinnostavaa antia on myös maailman luetuin suomalaisblogisti Tuija Seipell, joka puhuu aiheesta ”Cold is cool”. Seminaaripäivää jatketaan kello 13–16 teemaryhmissä.

www.rovaniemidesignweek.fi

www.wdc2012helsinki-rovaniemi.blogspot.com

www.rovaniemenkehitys.fi

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.