Hullunhauskan joukkuelajin  – lumipallosodan Suomen Mestaruuksista  käydään kisaa Kemin Sisäsatamassa, LumiLinnan edustalla maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna 2.-3.3.2013. Kilpailun joukkueiden ilmoittautumisaika on käynnistynyt. Osallistuminen on joukkueille maksutonta, ja yleisö pääsee seuraamaan kilpailua aivan aitiopaikalle.

Alkuerät käydään lauantaina 2.3. ja finaalipelit sunnuntaina 3.3. Lumipallosotaan osallistuvilla seuroilla ja yhdistyksillä on mahdollisuus myös  oman toiminnan esittelyyn LumiLinnalla viikonlopun aikana.

Joukkueeseen kuuluu kapteeni ja enintään 9 pelaajaa, joista 7 voi olla samanaikaisesti kentällä.

Joukkueet ovat sekajoukkueita, eli mukana tulee olla sekä naisia että miehiä. Pelin tarkoituksena on osua lumipalloilla vastapuolen pelaajaan ja näin ”polttaa” heidät. Ottelussa käydään 3 x 3 minuutin mittaiset erät – luvassa on siis vauhtia ja naurua.  Jokainen joukkue tekee itse ottelupallonsa osana lajia – tähän käytetään erityistä lumipallojentekokonetta; joukkueella on 15 minuuttia aikaa tehdä otteluun tarvittavat 270 palloa!

Yukigassen on saavuttanut suuren suosion ja levinnyt alkuperämaastaan Japanista ympäri maailmaa. Lajin EM-kilpailut käydään Kemijärvellä  6.-7.4.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

Ilmoita joukkueenne mukaan hullunhauskaan kilpailuun viimeistään su 24.2.sähköpostitse.

Tarkempi kilpailuaikataulu toimitetaan joukkueille heti ilmoittautumisajan päätyttyä.

Lisätietoja: Kemin Matkailu, Titta Vuorinen, 040 662 1172,  titta@visitkemi.fi

 

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.