Keski-Suomen poliisilaitoksen määräaikaiseen poliisipäällikön virkasuhteeseen 1.3. – 31.12.2013 on nimitetty valtiotieteiden maisteri Risto Lammi.

Virka tuli avoimeksi 1.2.2013 lukien viran vakinaisen haltijan tultua nimitetyksi Pirkanmaan poliisipäällikön määräaikaiseen virkasuhteeseen.

Risto Lammi on ollut poliisin palveluksessa vuodesta 1981 lähtien. Hänellä on kokemusta johtotehtävistä poliisin eri yksiköissä. Vuodesta 2010 lähtien hän on toiminut Keski-Suomen poliisilaitoksen apulaispoliisipäällikön virassa.

Keski-Suomen poliisilaitoksen toimialueena on Keski-Suomen maakunta. Pääpoliisiasema sijaitsee Jyväskylässä, muut poliisiasemat Jämsässä, Keuruulla, Saarijärvellä ja Äänekoskella. Lisäksi poliisilaitoksella on palvelupisteet Joutsassa ja Viitasaarella.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.