Kuvaaja: Keski-Pohjanmaan ja Pietarsaaren poliisilaitos

22.2. iltapäivällä Kannuksessa Toholammintiellä kanahaukka oli ilmeisesti jäänyt auton tönäisemäksi ja loukkaantunut. Sivullinen otti linnun kiinni ja poliisi kävi noutamassa linnun ja toimitti sen poliisilaitokselle. Poliisi luovutti loukkaantuneen linnun edelleen Sten Wikströmin hoitoon ja rengastettavaksi. Wikström nouti linnun poliisilaitokselta ja kertoi kyseessä olevan nuoren kanahaukan. Hänen mukaansa linnun vasen siipi on vaurioitunut, mutta hän oli toiveikas siitä, että lintu paranee ennalleen. Haukka sai nimen Harri häntä kuljettaneen poliisin mukaan.

Linkki: Kanahaukka Wikipediassa

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.