Matkahuollon lipunmyynti muuttaa maaliskuussa kauppakeskus Kampin katutasosta kerrosta alemmas Helsingin linja-autoaseman kaukoliikenneterminaaliin. Uusi lipunmyyntipaviljonki on parhaillaan rakenteilla keskelle kaukoliikenneterminaalia. Lipunmyynti aukeaa uusissa tiloissa perjantaina 22. maaliskuuta 2013.

Uuden sijainnin ja tilojen ansiosta Matkahuollon palvelut ovat entistä lähempänä lähteviä ja saapuvia matkustajia, joten matkalippujen osto sekä matkakorttien lataaminen käy helposti ja nopeasti.

Lipunmyynnin lisäksi kaukoliikenneterminaalissa matkustajia palvelee Matkahuollon kioski, jossa on tarjolla mm. kahvia, virvokkeita, matkaevästä ja lehtiä bussimatkalle. Matkatavaroiden säilytyslokerot ja wc-tilat löytyvät sekä E-tasolta että kaukoliikenneterminaalista.

Oy Matkahuolto Ab on suomalainen bussiliikenteen palvelu- ja markkinointiyritys, jonka pääliiketoiminta-alat ovat Matka- ja Pakettipalvelut. Matkapalvelut ylläpitää ja kehittää julkisen joukkoliikenteen matkustuspalveluja, muun muassa valtakunnallisia aikataulu- ja matkakorttijärjestelmiä. Pakettipalvelut ylläpitää ja kehittää bussiliikenteeseen perustuvaa paketinkuljetusjärjestelmää, jonka kautta paketteja voi lähettää ympäri Suomen sekä yhteistyökumppanuuksien ansiosta ympäri maailmaa. Matkahuollolla on 50 omaa toimipaikkaa. Yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa Matkahuollon palveluverkosto kattaa 2 000 palvelupistettä ympäri Suomen. Matkahuolto viettää tänä vuonna 80-vuotisjuhlavuotta.


By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.