Myanmarin presidentti U Thein Sein

Myanmarin presidentti U Thein Sein vierailee Suomessa 1.-3. maaliskuuta 2013.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö käy keskustelut presidentti U Thein Seinin kanssa perjantaina 1. maaliskuuta Smolnassa. Presidentit keskustelevat Suomen ja Myanmarin kahdenvälisistä asioista sekä alueellisista kysymyksistä.

Kyseessä on ensimmäinen presidenttivierailu Myanmarista Suomeen.

Presidenttien kahdenvälisten keskustelujen lisäksi presidentti U Thein Seinin ohjelmassa on presidentti Martti Ahtisaaren ja kehitysministeri Heidi Hautalan tapaamiset sekä tutustuminen Vuosaaren satamaan ja Geologian tutkimuskeskukseen.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.