James  Hirvisaari on Perussuomalaisten kansanedustaja Asikkalasta

Asikkalalainen kansanedustaja James Hirvisaari (ps) kertoo mikroblogipalvelu Twitterissä eronneensa kansallismielisestä Suomen Sisu -järjestöstä.

Eronsa syyksi Hirvisaari kertoo ikänsä. Suomen Sisu on hänen mukaansa nuorisojärjestö.

– Tällaisen keski-ikäisen herrasmiehen on syytä katsoa peiliin muuallakin kuin eduskunnan vessassa ja todeta, että kriteeri “nuoriso” ei omalta kohdaltani ole enää ehkä täysin relevantti, Hirvisaari sanoo Twitter-viestissään.

Hirvisaari korostaa arvostavansa edelleen yhdistystä.

Suomen Sisu kertoo nettisivuillaan olevansa kansallismielinen yhteistyöjärjestö. Periaateohjelmassaan järjestö muun muassa vastustaa monikulttuurisuutta katsoen sen hävittävän “ihmiskunnan luonnollisen monimuotoisuuden”.

Näin Kansanedustaja Hirvisaari kertoo eroilmoituksestaan

Ero Suomen Sisusta / 22.2.2013 19:00

Olen tänään lähettänyt eroilmoitukseni Suomen Sisuun.

En siksi, että siinä olisi yhdistyksenä mitään väärää, rasistista tai laitonta, vaan siksi, että se onnuorisojärjestö.

Tällaisen keski-ikäisen herrasmiehen on syytä katsoa peiliin muuallakin kuin eduskunnan vessassa ja todeta, että kriteeri ”nuoriso” ei omalta kohdaltani ole enää ehkä täysin relevantti.

Vääristyneen informaation keskellä haluan räikeimmät median luomat valheelliset mielikuvat arvostamastani yhdistyksestä oikaista.

Kiitän Suomen Sisun fiksuja nuoria miehiä ja naisia inspiroivasta, älykkäästä, rauhantahtoisesta ja isänmaata aidosti rakastavasta seurasta ja erinomaisesta esimerkistä.

Teissä on Suomen toivo, älkääkä jatkossakaan taipuko valheellisen painostuksen alla.

Miehet vanhenevat, mutta isänmaan asia ei vanhene koskaan.

 

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.