Pentti Lampinen on mahdollisesti liikkunut Gerby/Vestervikissä

Poliisille tulleiden vihjeiden perusteella, on mahdollista että Pentti Lampinen on liikkunut Gerby/Vestervikin alueella Vaasassa. Poliisi etsii Lampista juuri siltä alueelta tällä hetkellä. Alueella asuvia pyydetään tarkistamaan pihojaan ja rakennuksiaan. Tuoreita havaintoja otetaan vastaan hätänumerossa 112 ja muita havaintoja ja vihjeitä numerossa 071 87 49526.

Pentti Lampinen katosi 20.2.2013 klo 13.30 aikaan kotoaan Vaasan Vetokannakselta. Lampisella oli katoamishetkellä päällään tummansininen Fjällräven takkiin jossa punaiset olkapoletit, tummat toppahousut, vaalea kaulahuivi ja korvaläpällinen fleecelakki.

Aiheesta aiemmin: Poliisi pyytää havaintoja vaasalaisesta Pentti Lampisesta

 

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.