Perjantaina 22.2.2013 klo 14.00 aikaan sattui Siilinjärvellä kt 75:llä (Nilsiäntie) moottoritien sillan ja Kasurilantien risteyksen välillä kahden henkilöauton välinen liikennevaurio.

Molemmat autot olivat tulleet moottoritieltä Kuopion suunnasta ja kääntyneet oikealle Nilsiän suuntaan. Autot olivat vaihtaneet kaistaa oikealta ajokaistalta vasemmalle ajokaistalle, jossa yhteydessä ajoneuvot törmäsivät Nilsiäntiellä toisiinsa.

Osapuolten näkemykset kolarin aiheuttajasta ja olosuhteista eroavat niin paljon toisistaan, että poliisi pyytää mahdollisia silminäkijähavaintoja. Kolarin osapuolena oli sininen Volvo V70- merkkinen henkilöauto ja ruskea Ford Mondeo merkkinen henkilöauto.

Mahdolliset silminnäkijähavainnot voi ilmoittaa poliisin numeroon 071 8756 702

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.