Tampere-lehti jaettiin joka kotiin 23. helmikuuta 2013. Tampereen kaupungin tiedotuslehdessä kerrotaan ajankohtaista tietoa kaupungin palveluista ja toiminnasta. Vuoden ensimmäisessä lehdessä pormestari Anna-Kaisa Ikonen kutsuu tamperelaisia kehittämään kotikaupunkiaan. Lehdessä on myös kattava tietopaketti Tampereen tämän vuoden kaavatöistä.

Viisi kertaa vuodessa ilmestyvän Tampere-lehden julkaisija on kaupungin viestintäyksikkö. Lehti on julkinen tiedote ja jaetaan jokaiseen tamperelaistalouteen. Jakelua koskevat palautteet voi antaa sähköpostitse neuvonta@tampere.fi. Tampere-lehti on jaettavana myös keskusvirastotalon ala-aulassa Aleksis Kiven katu 14–16 C, palvelupiste Frenckellissä, kaupungin kirjastoissa, terveysasemilla ja muissa palvelukohteissa. Tampere-lehti on luettavissa myös verkkojulkaisuna.

Lataa Tampere lehti luettavaksesi tästä

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.