Sosiaalisessa mediassa leviää sanomalehti Pohjalaisen vuoden 2008 juttu, jossa Alzheimerin tautia sairastava mies on löydetty Laihialta. Edellä mainittu tapaus ei liity Lampisen katoamiseen.

Kadonneen vaasalaisen Pentti Lampisen etsinnät ovat jatkuneet viime yön tuloksettomina. Poliisille tulleiden vihjeiden perusteella, on mahdollista että Pentti Lampinen on liikkunut Gerbyn / Vestervikin alueella Vaasassa.

Poliisi ja Vapaaehtoinen pelastuspalvelu etsivät Lampista Gerbyn ja Vestervikin alueelta tällä hetkellä. Alueella asuvia pyydetään tarkistamaan pihojaan ja rakennuksiaan. Tuoreita havaintoja otetaan vastaan hätänumerossa 112 ja muita havaintoja ja vihjeitä numerossa 071 87 49526

Pentti Lampinen katosi 20.2.2013 klo 13.30 aikaan kotoaan Vaasan Vetokannakselta. Lampisella oli katoamishetkellä päällään tummansininen Fjällräven takki jossa punaiset olkapoletit, tummat toppahousut, vaalea kaulahuivi ja korvaläpällinen fleecelakki.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.