Nykyisin Ouluun kuuluvan Ylikiimingin alueella asuva mies nappasi ray.fi:n Numerokenon ensimmäisen suurvoiton. Voittaja huomasi asian vasta avattuaan kirjauduttuaan uudelleen ray.fi:in.

Ylikiiminkiläismies pelasi ray.fi:n Numerokenoa keskiviikkona 20.2., kunnes hänen peliin varaamansa rahat loppuivat. Hän kirjautui ulos palvelusta, mutta kirjautui jonkin ajan kuluttua takaisin. Hänen pelitilinsä saldossa oli sillä aikaa tapahtunut jotain outoa.

– Pelitilini saldoon oli tullut lisää yli 45 000 euroa. En tajunnut asiaa, ja ajattelin, että kyseessä on jonkinlainen demotila. Voiton on pakko olla osunut kohdalle juuri vähän ennen kuin kirjauduin ulos ray.fi:stä ja siksi en nähnyt sen tuloa, voittaja muistelee.

Mies liittyi ray.fi:n asiakkaaksi noin vuosi sitten nähtyään mainoksen ja päätettyään kokeilla palvelua.

– Olen pelannut melkein kaikkia pelejä siellä, ainoastaan jotkut ulkomaiset pelit ovat vielä kokeilematta. Mieluiten pelaan Iron Mania, mutta myös Kulta-Jaskaa, kenoja ja Gladiator Jackpotia. Iron Man on antanut hyviä voittoja.

Osan voittovaroista mies aikoo käyttää lomaan, ja lopuilla aikaistaa joitain suunnitelmiaan. Hän on kertonut voitostaan vain puolisolleen, se siihen se saa hänen mukaansa jäädäkin.

– Emäntäni tosin tuumasi, että uskoo voiton vasta, kun rahat ovat tilillä, mies nauraa.

Ray.fi:n tuorein keno

Numerokeno lisättiin ray.fi:n pelivalikoimaan tammikuun puolivälissä, ja ylikiiminkiläismiehen saama suurvoitto on pelin ensimmäinen. Hunajakenosta on suurvoittoja jo rapsahtanut kaksi ja nekin samassa kuussa; marraskuussa 2011 tamperelaispelaaja voitti yli 67 000 euroa ja lahtelaispelaaja yli 27 000 euroa.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.