Loton 2,25 miljoonan euron päävoitto laittoi voittajan jalat vapisemaan ja kainalot hikoilemaan. Yöunet menivät, mutta aamulla uusmiljonäärin mieli oli silti vakaa ja päätös tehty. Suurvoittaja soitti työpaikalleen heti suoriuduttuaan voiton maksamiseen liittyvistä muodollisuuksista Veikkauksen kassalla. Tämä tapahtui heti voittoa seuraavana maanantaina.

– Irtisanouduin. Kerroin, etten palaa enää jatkamaan kesken jääneitä tehtäviä. Kuului naurua ja onnitteluja.

Voittaja ei ole varma siitä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, paitsi rentoutumista.

– Nyt pitää miettiä, kuinka saa rahan sijoitettua niin, että sitä riittää loppuelämäksi. Vaikka lopetinkin työni, en varmasti jää laiskottelemaan. Olen aina tehnyt paljon. Aika näyttää, mitä rupean puuhamaan. Ainakin harrastuksille jää nyt alkuvaiheessa enemmän aikaa, kaavailee miljonääri, jolla on vielä vuosikymmeniä eläkeikään.

Voittaja sai tietää onnenpotkustaan vasta sunnuntaina töissä.

– Olin ylitöissä. Työkaveri kertoi voiton osuneen Järvenpäähän. Hän arveli, että voittaja olen minä. Kävin katsomassa taukohuoneen peltikaapissa olevaa tositetta. Neljä ensimmäistä numeroa oli oikein. Sitten alkoi vapisuttaa… Kun selvisi, että minulla on täysosuma, piti soittaa puoliso hakemaan minut töistä. En uskaltanut enää ajaa itse autolla. Jalat eivät pitäneet. Menin ihan lötköksi ja sekaisin, naureskelee voittaja.

Kotimatkalla pariskunta kävi kioskilla tarkistamassa, onko voitto totta. Myyntipääte ilmoitti suuresta voitosta, ja myyjä kehotti ottamaan yhteyttä Veikkaukseen.

– En pysynyt nukkumaan seuraavaa yötä.

Juhlinta jäi sunnuntai-iltana vähälle. Paluumatkalla töistä kioskilta otettiin kuitenkin mukaan pullo olutta ja pullo limpparia samalla, kun voittoa varmistettiin. Sen enempää kuplajuomilla ei mässäilty. Jatkossakaan luvassa ei ole suurensuuria juhlia, mutta ainakin rento matka pohjoisen lumille voiton ansiosta toteutuu.

Lottovoittaja jätti rivinsä Järvenpään Prismassa. Kierros oli 6/2013. Täysosumia oli kaksi, joten voitto-osuus oli 2,25 miljoonaa euroa.

– Jätän tavallisesti kaksi riviä, mutta nyt tein kolme.  Koneen arpomista riveistä kuitenkin jo se ensimmäinen toi täysosuman. Ei harmita yhtään, että voitolla on toinenkin jakaja. Onnea vaan hänellekin!

Lotossa tänään 1,4 miljoonaa, Eurojackpotissa ensi viikolla 17 miljoonaa

Lotossa jahdataan tänään lauantaina (kierros 8/2013) 1,4 miljoonan euron pottia. Illalla klo 20.45 nähdään, juhliiko joku tai jotkut täysosumaa.

Eurojackpotissa oli eilen perjantaina (kierros 8/2013) tarjolla 15 miljoonan euron potti, jolle ei tällä kertaa löytynyt ottajaa. Ensi viikolla (kierros 9/2013) pelin potissa on noin 17 miljoonaa euroa. Edellisen kerran Eurojackpotissa löytyi täysosuma kierroksella 4/2013, jolloin 29,5 miljoonan euron ennätyspotti saatiin Suomeen.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.